Autoschade? Autobedrijf Rovee Veenis in Assendelft!

Autoschade

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Het overkomt bijna iedereen wel een keer. Autobedrijf Rovee Veenis is gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel. Autoschade? Kom naar Carteam schadeherstel Autobedrijf Rovee Veenis.

Auto schade herstel

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel bij Carteam Autobedrijf Rovee Veenis. Wij beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Van heel klein tot bijna total-loss. Met zeer ervaren en opgeleide autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

Vervangend vervoer

Carteam Autobedrijf Rovee Veenis bedrijf heeft altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel! Dat is kwaliteit. Carteam Autobedrijf Rovee Veenis staat voor vakkundig en vertrouwd. Dit houdt in dat er wordt gewerkt volgens precies omschreven procedures en werkprocessen en dat afspraken altijd worden vastgelegd. Dus nog meer zekerheid!

U bepaalt waar de auto hersteld wordt

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Maar u bepaalt waar de auto gerepareerd wordt. Heeft u schade? Bel dan Carteam Autobedrijf Rovee Veenis of, indien mogelijk, rij langs. Dan regelen wij direct de gehele afwikkeling met de verzekering. En bij Autobedrijf Rovee Veenis krijgt u altijd gratis vervangend vervoer.

Vraag over schadeherstel?

Bel 075-6282335

Stel vraag online

Veel gestelde vragen over schadeherstel

Ja, watergedragen lakken zijn 100% goed. De gebruikte lak is bestand tegen water, regen en alle andere weersinvloeden. De reden waarom wij watergedragen lakken gebruiken is ter bescherming van het milieu en onze medewerkers. Oude autolakken worden voor gebruik verdund met thinner (verdunner). De thinners verdampen tijdens het drogen. Maar prettig voor de omgeving zijn deze thinners niet. Met moderne technieken zijn de fabrikanten van autolakken er in geslaagd om in plaats van de chemische verdunner, water te gebruiken. De kwaliteit van de lak is er zelfs op vooruit gegaan.
Simpel, wij houden u mobiel! Wij beschikken over een aantal jonge auto´s die worden ingezet als vervangend vervoer bij schadeherstel. Bij schadeherstel krijgt u altijd een gratis vervangende auto.
Hoeveel tijd er in het herstellen van de schade gaat zitten is afhankelijk van hoeveel schade er aan de auto is. Een kras in het portier is sneller hersteld dan een auto na een fikse kop-staart botsing. Om toch even een vuistregel mee te geven: reken op +/- 5 tot 8 werkdagen.

Haal- en brengservice

Autobedrijf Rovee Veenis in Assendelft houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Betaalbare tarieven

Bij Autobedrijf Rovee Veenis in Assendelft betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Autobedrijf Rovee Veenis in Assendelft is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.