Goedkoop tanken bij Firezone Rovee Veenis in Assendelft

Dure tijden? Goedkoper tanken!

Het tankstation van Autobedrijf Rovee Veenis in Assendelft is aangesloten bij Firezone. Wij kunnen u dezelfde kwaliteit brandstof als andere A-merken garanderen. Tegen de laagste prijs natuurlijk. Bij Firezone krijgt u namelijk áltijd korting!

Ook goed voor het milieu

Bij Firezone tankt u niet alleen gemakkelijk en voordelig, maar uit onderzoek van CE-Delft blijkt dat tanken bij Firezone ook nog eens goed voor het milieu is. Door bij te mengen met biobrandstoffen behaalt Firezone een CO2-reductie van 72%. Een percentage dat geen enkele andere oliemaatschappij weet te behalen. Dus denk aan de toekomst en pak uw voordeel bij Firezone!

Eigen baas? Eigen pas!

Firezone biedt de kleinere zelfstandig ondernemer met de Firezonepas de kans om zakelijk te tanken bij haar vestigingen. Met de Firezonepas tankt u bij een snel groeiend netwerk van meer dan 130 tanklocaties. U betaalt met uw pas de pompprijs en profiteert dus ook van de lage prijzen waar Firezone om bekend staat.

Van uw tankbeurten krijgt u wekelijks een overzichtelijke factuur per mail. Hiermee heeft u altijd een overzicht van de kosten van uw zakelijk verreden kilometers en het verbruik van uw voertuigen. Heel handig voor uw administratie. De pas kost slechts € 5,- per maand (exclusief BTW).

Firezone Assendelft

Openingstijden:

Dagelijks 07:00-21:00 u.